Известие

Collapse
No announcement yet.

Съвет относно покупка на 159

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от RoMeO_156_GTA Покажи съобщение
    Колега, извинявай, но случаите са несравними. Как да имаш проблем, при условие, че полагаш постоянни грижи, а и не си минал ти всичките тези километри. Тези Ti-ки би трябвало да са и с по-хубави материали. Докато Боян е карал автомобила си през целия период от производството му. Малко са субективни нещата. Изтъркването на волана се влияе най-вече от ръцете на шофьора. Има такива с по-груба кожа, с потящи се непрестанно ръце и т.н. Ако дадем една 159-ка на строителен работник мундар, след 20к км може да изглежда като на 200к.
    Не си прав, преди мен собственика също беше на 90-100кг, вечно с куфарчета, официални обувки с ток, които имат много износоусточиви подметки, и захабяват...затова си реставрирах педалите.
    Седалките не ги е мазал с нищо, стелката беше леш. Купих си нови стелки, хидратирам салона често. Но волана нямаше грам захабяване.
    Не е бил строител човека. Но и строител не си купува такава кола, а нещо за което не му пука.
    И мойте ръце са грубички от щангите, но не се е захабил. Интериора е перфектен, кожата е доста различна на Ти от обикновена, сравнявана с колега от Русе.
    Last edited by rusiq86; d.m.y г., 22:26.
    sigpic
    Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

• Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
      Не си прав, преди мен собственика също беше на 90-100кг, вечно с куфарчета, официални обувки с ток, които имат много износоусточиви подметки, и захабяват...затова си реставрирах педалите.
      Седалките не ги е мазал с нищо, стелката беше леш. Купих си нови стелки, хидратирам салона често. Но волана нямаше грам захабяване.
      Не е бил стройтел човека. Но и стройтел не си купува такава кола, а нещо за което не му пуака.
      И мойте ръцеса грубички от щангите, но не се е захабил. Интериора е перфектен, кожата е доста различна на Ти от обикновена, сравнявана с колега от Русе.
      Пепи ти не караш ли с ръкавици ?
      Fiat Punto 1.4GT 1996
      Hyundai Tucson 2.0 2007
      Renault Clio 1.5 2019

Comment

• Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
        Пепи ти не караш ли с ръкавици ?
        Ха, тествал съм ги 3-4 пъти досега.
        sigpic

Comment

• Рус, кажи честно, че ръцете ти стават груби от щанги?!
          Моите ръце за 1 час в цеха стават по-груби от твоите ръце за един месец във фитнеса, ЗАЩОТО се цапат
          Респективно, аз като се кача в колата направо ебавам мамата на волана и скоростния лост с мръсните си ръце, та ако ще и от слонски хуй да е напавен волана пак ще се протрие при моя интензитет и начин на ползване, докато при теб ще е префектен
          Всичко зависи от управляващия и е несъизмеримо с друг шофьор....
          sigpic

Comment

• Куку, загрубели са, сега не са като шкурка ръцете ми все пак. Но и аз не го стискам много тоя волан.
            Виждал съм хора ще го огънат от стискане...
            Всичко е много индивидуално. Но определено съм доволен от качеството и сглобката. Вс си е ок.

п.с. Не са ми на пианист ръцете със сигурност. На TI седалките са по тесни от нормалните, но свикнах и сега виждам преимущество. Първоначално се плаших, че ще ми е тясно!
            Last edited by rusiq86; d.m.y г., 22:25.
            sigpic

Comment

• Не е само до грубите ръце, ако си свикнал да го въртиш с длан ясно е, че няма да изкара много
              sigpic
              156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
              "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

• Не се хващайте само за волана, когато една кола е амортизирана и на много километри, ще проличи от целия интериор.
                Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Аз като съм гинеколог волана ми какъв трябва да е на 90х.км?. Но по външния ръб на предните облегалки вече има протрито точно там където си отърквам глутеусите преди да се пльосна на седалката.
                  Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.

Comment

• Първоначално публикувано от boian Покажи съобщение
                    Аз като съм гинеколог волана ми какъв трябва да е на 90х.км?.
                    Като му натискаш копчетата не му ли сълзи емблемата?
                    sigpic
                    156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                    "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

• Много важен фактор е дали му се потят ръцете на човека. Имах един познат, който на 5-тата минута след като се качи в колата и вече ръцете му бяха потни. След това волана беше като изцапан и неприятен за пипане. Та неговите волани няма значение от каква материя са направени, те просто приключват много бързо.
                      www.facebook.com/workshox

Comment

• Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
                        Не е бил стройтел човека.
                        Абе колега,след като твърдиш,че си педант,как можа да го напишеш това.Пробвай да си го прочетеш,аз не можах нещо.
                        2011 Giulietta MA-ex
                        1995 155 1.8 TS 8V
                        2005 GT JTD-ex,1998 156 1.8 TS-ex,1993 155 2.5V6-ex

Comment

• Първоначално публикувано от ShoxXx Покажи съобщение
                          Много важен фактор е дали му се потят ръцете на човека. Имах един познат, който на 5-тата минута след като се качи в колата и вече ръцете му бяха потни. След това волана беше като изцапан и неприятен за пипане. Та неговите волани няма значение от каква материя са направени, те просто приключват много бързо.
                          И махагона ли пригризва?

Comment

• И какво общо има това, да чета няколко пъти поста за грешка ли, от телефона толкова.
                            sigpic

Comment

• Доки, да ти кажа, на моята кола "махагоновата" топка на скоростния лост вече се е поизтъркала доволно, а съм минал под 20'000км.
                              За 96'000км. преди да я купя аз не беше мръднала изобщо!!!
                              sigpic

Comment

• В тази тема нито някой ще си продаде "деветката", нито ще си купи, само ще забавлявате Чистача и Никола 59
                                Giulietta 1,6 JTDm 2013
                                156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Working...
                                X